Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dvd/public_html/config/config.php on line 2
Familie | DVD | op DVD Bestellen Online
Dvd kopen | Contactegegevens

Familie DVD´s

Scrooge (1970)
Het ware kertsgevoel komt tot leven in deze muzikale bewerking van de geliefde familieklassieker A Christmas Carol van Charles Dickens. De gemene Ebeneezer Scrooge (Albert Finney) is een norse man die iedereen bedriegt die hij tegenkomt. Maar deze kerst zal hij met het vreselijke lot worden geconfronteerd dat hem te wachten staat als hij zijn leven niet betert. Eén voor één nemen de geesten van het verleden, het heden en de toekomst de geschokte Ebeneezer mee op een ongelofelijke reis door de tijd - zo leert hij in één magistrale nacht wat de meeste mensen in een heel leven leren. Dankzij elf vrolijke liedjes en bijrollen van onder meer Sir Alec Guiness, Dame Edith Evans en Kenneth More zullen nog vele generaties jonge en oude kijkers van dit prachtige verhaal genieten.
Beeld: 16x9 (2.35:1)
Geluid: Mono Engels, Italiaans, Spaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor doven, Arabisch, Bulgaars, Deens, Fins, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Ijslands, Italiaans, Kroatisch, Noors, Pools, Portugees, Servisch, Sloveens, Spaans, Tjechisch, Turks, Zweeds.

€9.99
€7.99
Scrooge (1970) kopen